Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/sites/l/learningnet.co.uk/public_html/geography/schools/kingedward/Activ/AS rivers/functions.php on line 272
Is it only me that has problems with this forum?

Author Topic: Is it only me that has problems with this forum?  (Read 4846 times)

helen

  • Global Moderator
  • Established Member
  • *****
  • Posts: 369
    • View Profile
    • Geography blog
Is it only me that has problems with this forum?
« on: April 04, 2009, 10:11:04 PM »
 >:( Is it only me? I try half a dozen times before it lets me log in (and I use the same user name and password - just sometimes it decides to let it work). I have the 'log in forever' box ticked in the vain hope I don't have the same problem next time but that doesn't keep me logged in forever. I had over 2 and a half thousand posts on the last forum...I won't be making that here!
« Last Edit: April 15, 2009, 08:42:10 AM by Andy »
Assistant Head and Geographer!
thegeographydepartment.blogspot.com
geographygcse.blogspot.com
twitter: HelenNurton

edge

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 744
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #1 on: April 04, 2009, 10:27:51 PM »
See the thread about problems with Firefox.  I hav the same issue as you, but in IE it all works fine.  A bit pf a pain but will hopefully get ironed out with time.
Head of Geography
Co-Chair of GA Secondary Phase Committee

helen

  • Global Moderator
  • Established Member
  • *****
  • Posts: 369
    • View Profile
    • Geography blog
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #2 on: April 04, 2009, 10:33:44 PM »
I'm using IE :-[
Assistant Head and Geographer!
thegeographydepartment.blogspot.com
geographygcse.blogspot.com
twitter: HelenNurton

Judith R

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1354
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #3 on: April 04, 2009, 10:42:39 PM »
 ???

Thought I'd got it sorted then couldn't log in. I closed it down and tried again and it was OK. No rhyme or reason. Hopefully will be sorted once tech people are back at work on Monday.
CGeog
Lead Practitioner for Teaching and Learning
Key Practitioner for Geography
@JudithRoberts

Katharine

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 512
    • View Profile
    • Worldlywise
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #4 on: April 05, 2009, 10:41:59 AM »
At the moment, the only way I seem to be able to get in is to the use the log in area at the bottom of the homepage rather than the section at the top.

If I take the tick out of the 'always logged in' box, I can login straight away. With the tick in that box, I appear as logged in on the list of users, but I am told I am using guest access and can't post.

If this applies to other people too, perhaps we could alter the default settings so that the tick is not in the box?
Head of Humanities
www.worldlywise.pbworks.com - support for the new AQA(B) GCSE
www.chestertoncurriculum.org.uk/geography - departmental homepage

Kate Russell

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1020
    • View Profile
    • Staffordshire Learning Net for Geography
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #5 on: April 06, 2009, 05:16:56 PM »
If you are having problems - make sure you are using this URL http://learningnet.co.uk/geoforum/

If you really cannot register, please send an e-mail to me with your desired Username and Password and I'll register you, from the e-mail address you want to use for the forum.

Chris LS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #6 on: April 07, 2009, 10:01:03 AM »
OK, here goes - my first post on the new forum, just to test it all out.   
I had a couple of failed attempts where the top log-in didn't recognise my details, but the mid-screen log-in option seems to work OK.
There are an impressive array of options in the box above me as I type.  Do they all work?

Judith R

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1354
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #7 on: April 07, 2009, 10:20:24 AM »
Hi Chris! Oh yes they do!
BTW I've found that if logging in doesn't work the first time (like today - having felt smug that it was all sorted) if I close the site and then open again it's OK, especially using the login in the blue section.
CGeog
Lead Practitioner for Teaching and Learning
Key Practitioner for Geography
@JudithRoberts

Clare

  • Guest
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #8 on: April 07, 2009, 02:30:02 PM »
it doesn't like me either, thought it was my foreign IP address!
have to reset password etc.... only wants me as a guest....
but hey, maybe its trying to tell me i should be marking! :)

Davidbittern777

  • Member
  • **
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #9 on: April 08, 2009, 06:12:47 PM »
I have the same problem with loggin on... but generally like the format of this site...look forward to seeing what developments are around the corner

charlottel

  • Guest
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #10 on: April 09, 2009, 07:05:51 AM »
Thank you. I was having a problems logging in. Now I always log in on the homepage, unticking the box a

ValVannet

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #11 on: April 09, 2009, 08:37:54 AM »
I am still struggling to log in but by using Katharine's tip, I can gain access.
Deputy Head and former HoD Geography
Twitter :  ValVannet

goneunderground

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
    • marycooch.com
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #12 on: April 12, 2009, 11:45:34 AM »
still  having huge problems logging in - very disillusioned - again, can only do it in IE OR FF by going back to old SLN. clicking the link there and logging in a couple of times. Not sure what the problem is - cleared my cache, unticked the forever box etc, tried the blue log in tab ...
Geog/MFL teacher and latterly Moodle trainer
twitter: moodlefairy
http://www.marycooch.com

Tony Cassidy

  • Global Moderator
  • Established Member
  • *****
  • Posts: 472
    • View Profile
    • Radical Geography
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #13 on: April 13, 2009, 11:20:46 PM »
Forum is brilliant to use via mobile now- tried it out on a long journey today when bored  :)
Just a Geography teacher!
Eat, Sleep, Geography (with some R.S. and Citizenship)
Twitter: tonycassidy
Web: http://sharegeography.co.uk/

kevincooper777

  • Established Member
  • ****
  • Posts: 364
    • View Profile
Re: Is it only me that has problems with this forum?
« Reply #14 on: April 14, 2009, 12:36:42 PM »
Just got on for first time now, using tips above.  Hopefully be OK now.